Hajduk i Splitska banka produljili sponzorski ugovor vrijedan 800.000 eura

Petak, 11. listopada 2013. 17:44 Napisao/la  Ivan Jelić

Hajduk nije simbol, on je institucija, stoga mi je drago da nastavljamo daljnju suradnju, kazao je predsjednik Uprave Splitske Banke Andre Marc Prudent

U Bijelom salonu na Poljudu produljen je na još dvije godine sponzorski ugovor između Hajduka i Splitske banke, članice grupe Societe Generale Gropu. Bijeli će na ime novog sponzorskog ugovora u naredne dvije godine dobiti 800.000  eura, po godini 400.000 eura.

- Kada sam prije dvije godine došao u Split, moji najbliži suradnici su me upozorili kolika je važnost Hajduka za Grad Split, regiju, cijelu Hrvatsku, pa i šire. Hajduk nije simbol, on je institucija, stoga mi je drago da nastavljamo daljnju suradnju. Vjerujem da će ljudi koji vode klub iznaći način kako da ga „stave na zdrave noge" i da će ga izvući iz situacije u kojoj se nalazi, kazao je predsjednik Uprave Splitske Banke Andre Marc Prudent, a svoje kratko obraćanje novinarima završio je riječima:

- Hajduk živi vječno!

Predsjednik kluba Main Brbić darovao je Prudentu bijeli Hajdukov dres sa njegovim imenom i prezimenom na leđima.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.