Ivan Perišić na Poljudu, Hajduk doveo najzvučnije pojačanje u zadnjih dvadesetak godina

Petak, 19. siječnja 2024. 12:16 Napisao  I. V.

U dresu Tottenhama ne bi imao dovoljno minuta, u Hajduku će imati vremena koliko hoće

Ivan Perišić na Poljudu, Hajduk doveo najzvučnije pojačanje u zadnjih dvadesetak godina

Ivan Perišić praktično je postao igrač Hajduka!

Hrvatski reprezentativac odrađuje zadnje obveze prije formalnog povratka na Poljud nakon 18 godina, Tottenham i Hajduk dogovorili su posudbu do kraja ove sezone, kada Perišić postaje slobodan igrač.

Kada će Perišić prvi put zaigrati za Hajduk može se samo nagađati budući da se oporavlja nakon operacije križnih ligamenata, teško se ozlijedio u rujnu prošle godine i trebao bi se vratiti negdje u ožujku.

Jasno da nakon duge stanke neće odmah dosegnuti optimalnu formu, ali je fizička konstitucija 34-godišnjega napadača takva da mu sigurno neće trebati puno vremena da dosegne razinu HNL-a.

Perišić je jedan od malobrojnih hrvatskih igrača koji je bez problema mogao igrati Premierligu, fizički daleko najjaču ligu na svijetu.

Povratak u Hajduk najavljivao se praktično otkada se ozlijedio, Perišiću je prioritet što prije vratiti formu da bi mogao igrati završnicu EP-a 2024.

U dresu Tottenhama ne bi imao dovoljno minuta, u Hajduku će imati vremena koliko hoće.

Hajduk je doveo najzvučnije pojačanje u zadnjih dvadesetak godina, Perišićev povratak sigurno će izazvati još veću euforiju tijekom borbe za titulu prvaka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.