ANTON MAGLICA U HAJDUKU

Jako Andabak platio Osijeku 300 tisuća eura odštete

Subota, 30. lipnja 2012. 09:25 Napisao/la  Ivan Jelić

Istra 1961 i Hajduk dogovorili oko visine transfera Henryja Bellea, Ante Vukušić odlazi u Rusiju ili Ukrajinu

Splićani žele dovesti crnoputog Kamerunca, igrača Istre 1961 Henryja Bellea. Čini se da su se klubovi dogovori oko visine transfera, navodno sam Belle želi odjenuti bijeli dres i preostalo je da se usaglase uvjeti pod kojima bi ubuduće igrao za  Hajduk. Mladi reprezentativac i najbolji strijelac momčadi Ante Vukušić gotovo sigurno odlazi, čeka se realizacija transfera u jednog od ruskih ili ukrajinskih prvoligaša.

Anton Maglica, mladi napadač Osijeka,  novi je igrač Hajduka. Potpisao je četvorogodišnji ugovor s bijelima.Transfer je dogovoren u Zagrebu u trokutu Osijek-Hajduk-menadžerska agencija Germania koja zastupa Maglicu.  Splitski klub na pregovorima je zastupao Jako Andabak, član Nadzornog odbora i najveći dioničar kluba. Budući da Hajduk nema novaca, Andabak  je  Osječanima platio obeštećenje od 300.000 eura, točnije posudio je novac klubu.  U utrku za mladim osječkim napadačem bio je uključen  Dinamo, modri su bili  spremni platiti 400.000 tisuća eura obeštećenja Osijeku, no Maglica je odlučio karijeru nastaviti na Poljudu.

Zbog neisplaćenih sedam plaća Maglica je podnio zahtjev za raskidom ugovora Arbitražnoj komisiji HNS-a, pa su  čelnici Osijeka odlučili pustiti Maglicu u Hajduk i tako su zaradili 300.000 eura. Na Arbitraži, koja je zakazana za 2. srpnja, sigurno bi izgubili spor sa sada već bivšim napadačem.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.