Goran Vučević odabrao pomoćnike, Zlatko Vujović pristao raditi bez naknade

Utorak, 14. travnja 2015. 09:26 Napisao/la  Ivan Jelić

Ispada da je Hajduk postao socijalna samoposluga u kojoj neki treneri rade besplatno, a predsjednik Uprave kluba koji se financira sredstvima poreznih obveznika ima plaću 30.000 kuna.


Privremeni trener Hajduka Goran Vučević odabao je pomoćnike s kojima će voditi momčad do kraja sezone, novi asistenti su poznata imena: Zlatko Vujović i Tonči Gabrić. Obojica imaju dovoljno iskustva, posebice Gabrić, koji je bio trener vratara u mandatu Igora Tudora i jako dobro poznaje situaciju u momčadi.

Zanimljiv je status 56-godišnjeg Zlatka Vujovića. Klupska legenda i jedan od najboljih napadača Hajduka svih vremena, pristao je biti pomoćnik do kraja sezone bez ikakve naknade za rad. Ispada da je Hajduk postao socijalna samoposluga u većinskom vlasništvu Grada Splita u kojoj neki treneri rade besplatno, zaposlenici žive od minimalca, a predsjednik Uprave kluba koji se financira sredstvima poreznih obveznika ima plaću 30.000 kuna.

Goran Vučević zajedno sa svojim pomoćnicima debitira na klupi Hajduka u utakmici protiv Rijeke. Prema svemu sudeći Vučević će do kraja sezone forsirati mlade igrače i time početi selekcionirati igrače za iduću sezonu. Protiv Rijeke neće igrati ozlijeđeni vratar Lovre Kalinić i kažnjeni reprezentativci BiH Tino Sve Sušić i Avdija Vršajević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.