Goran Jozinović, branič Hajduka: Za Rijeku igraju prekaljeni igrači, ali nije u novcima sve

Srijeda, 25. prosinca 2013. 13:15 Napisao  I. V.

Znamo kakvi problemi prate klub sve ovo vrijeme, ali sve skupa ide na bolje, mislim da smo i mi igrači pridonijeli tome svojim dobrim igrama koje su ove godine bile iznad očekivanja, kaže Jozinović

Goran Jozinović još se jednom osvrnuo na Hajdukovu jesen:

- Znamo kakvi problemi prate klub sve ovo vrijeme, ali sve skupa ide na bolje, mislim da smo i mi igrači pridonijeli tome svojim dobrim igrama koje su ove godine bile iznad očekivanja. I publika je to prepoznala, vidi se to po posjećenosti, odavno nije bilo ovakvog zajedništva s navijačima i moramo im se zahvaliti na tome. Navijači vide da su ovo sve mladi momci kojima treba podrška, a mi im to pokušavamo vratiti koliko možemo. Dijelimo drugo mjesto s Rijekom i mislim da ne zaostajemo puno za Dinamom, tako da će na proljeće borba za naslov prvaka biti otvorena. Ipak, ne trebamo lagati sami sebe, Dinamo je veliki favorit, ali mi se nećemo predavati, kaže Jozinović za Dalmacija News.

Hajduk dijeli drugo mjesto s Rijekom?

- Novci nisu sve, u  Rijeci igraju prekaljeni prvoligaški igrači, dok su u Hajduku većinom naša „dica“ pojačana s nekoliko stranaca. Ta dica znaju za što igraju, za Hajdukov dres i svi znamo koliko to znači ovdje u Dalmaciji. Ginemo na terenu, neiskustvo nas košta, ali borimo se do zadnjeg atoma snage, ističe Jozinović.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.