Gennaro Gattuso otvorio trening, novi trener čuo 19 sezona staru poruku

Subota, 29. lipnja 2024. 12:18 Napisao/la  T. B.
Gennaro Gattuso otvorio trening, novi trener čuo 19 sezona staru poruku

Prije odlaska na desetodnevne pripreme u Sloveniju, točnije na Bled, trener Gennaro Gattuso u petak poslijepodne ispunio je želju navijača i otvorio je trening za javnost.

Prije početka treninga koji je trajao četrdesetak minuta, na tribini pomoćnog travnjaka na Poljudu sakupilo se oko dvije tisuće pripadnika Torcide.

Kada su se ukazali Gattuso i igrači navijači su zapalili nekoliko bengalki, bilo je i topovskih udara, začula se poruka koju slušamo več 19. godina: Hoćemo titulu!.

Svaka sezona kreće u totalnom ludilu, na svakom dijelu gradu može se čuti ista mantra: ove godine bit ćemo sigurno prvi! I tako već 19 sezona!

Što možemo očekivati ove sezone?

Novi sportski direktor Nikola Kalinić uz suport također novog predsjednika Ivana Bilića krenuo je moćno, doveo je za trenera proslavljenog igrača Milana Gennara Gattusa.

Hajduk nikada u svojoj povijesti na klupi nije imao jače strano igračko ime.

Kao trener Gattuso je osvojio osvojeni kup Italije s Napolijem, vodio je momčadi velikana Milana i Marseillea, bio je trener Valencije i kratko Fiorentine, nigdje nije ostavio traga.

Što tiče igračkog kadra, spekulira se da bi Kalinić mogao dovesti Edina Džeku i Ivana Rakitića.

Hoće li 20. sezona bez titule prvaka biti sretna?

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.