Franck Ohandza odlazi u Kinu, Hajduk službeno potvrdio transfer vrijedan 1,8 mil. eura

Utorak, 27. veljače 2018. 15:58 Napisao/la  I. J.

Hajduku je jedino preostalo dobiti što je moguće više novaca na temelju odštete, na kraju su svi zadovoljni osim trenera Željka Kopića koji je ostao bez važnog igrača

Franck Ohandza (Hajduk)
Franck Ohandza (Hajduk) Foto: Lario Tus

 Hajduk je službeno objavio očekivanu vijest, Franck Ohandza odlazi u Kinu!

Nakon nekoliko dana natezanja čelnici Hajduka prihvatili su kinesku ponudu, Ohandza odlazi u transferu vrijedom 1,8 mil. eura od čega će splitski klub inkasirati 1,2 mil. eura.

Da je Ohandza bivši igrač Hajduka znalo se odmah nakon utakmice protiv Slavena Belupa, nije se znalo samo koliko će na kraju iznositi odšteta.

Budući da je Hajduk odugovlačio u pregovorima, Ohandza je ubrzao pregovore na vrlo jednostavana način: u utakmici protiv Slavena Balupa udario je protivničkog igrača bez ikakvog povoda, dobio crveni karton i poslao poruku čelnicima kluba što mogu od njega očekivati u nastavku sezone ako ga ne puste u Kinu.

Budući da nije htio produljiti ugovor, Ohandza bi na kraju sezone otišao kao slobodan igrač, pa čelnici Hajduka nisu imali puno izbora.

Hajduku je jedino preostalo dobiti što je moguće više novaca na temelju odštete.

Na kraju su svi zadovoljni osim trenera Željka Kopića koji je ostao bez najboljega napadača nakon prvoga poraza na klupi Hajduka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.