Franck Ohandza nije otputovao u Kopar, trener Damir Burić tvrdi da Hajduk ima puno opcija

Srijeda, 15. srpnja 2015. 18:58 Napisao/la  Ivan Jelić

Mene uvijek zadovoljava samo pobjeda, bilo kako se protivnik zvao, u svaku utakmicu idemo pobijediti, kaže Burić

Trener Hajduka Damir Burić odradio je posljednju press konferenciju uoči prve utakmice drugog pretkola Europske lige protiv slovenskog Kopera, koja se igra u četvrtak.

- Moramo se optimalno pripremiti za njih. Malo vremena je bilo za sve to realizirati, utakmica je jako blizu, a momčad je spremna. Iskoristilo smo ovih par dana za taktičku pripremu, dosta je igrača na raspolaganju. Želimo zadržati puteve prema golu, da se zadrži kompaktnost. Nastojat ćemo ostvariti jedan dobar rezultat. Koper je respektabilna momčad, pobjednici su slovenskog Kupa, osvojili su i Superkup. Prošla je u prvom pretkolu. Igraju dosta dobro, kompaktno i čvrsto, talijanski je trener. Galešić je glavni, kreativac, traži lopte. Mene uvijek zadovoljava samo pobjeda, bilo kako se protivnik zvao, u svaku utakmicu idemo pobijediti, kaže Burić.

U Kopru neće biit Ohandze:

- Franck je zadobio grč, nismo htjeli riskirati, utakmice su blizu, neće putovati u Sloveniju. Na pripremama u Sloveniji i Austriji smo odradili neke utakmice bez njega, Maglica je pokazao uvijek kada je ulazio kako može zabiti, zabio je i protiv Estonaca. Imamo mnogo opcija, tvrdi Burić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.