Filip Bradarić zaželio svima u Hajduku puno sreće i otišao u Vigo

Četvrtak, 23. siječnja 2020. 12:57 Napisao/la  SC
Filip Bradarić
Filip Bradarić Foto: www.hnkhajduk

 Filip Bradarić otišao je u Celtu Vigo, sada već bivši igrač Hajduka oprostio se od kluba i navijača na služenoj stranici:

- Čast mi je bila biti dio ove momčadi u proteklih pet mjeseci, imali smo svoje uspone i padove, ali znam da vi možete još bolje i uvjeren sam da ćete ostvariti svoje ciljeve. Znam to jer sam zajedno s vama prošao ove pripreme, vidio sam koliko dobro svi radite i kakvu želju za pobjedama imate uoči nastavka sezone. Uvjeren sam da će model igre kojem teže trener Igor Tudor i njegovi suradnici Hajduku donijeti puno dobrih stvari. Isto tako, drago mi je što sam nakon povratka vidio koliko je Klub narastao i organizacijski napredovao, zaista se vidi velika razlika između ovog Hajduka i onog iz kojeg sam prvi put otišao prije nekoliko godina. Svima skupa vam želim puno sreće i uspjeha u budućnosti, a ja ću uvijek biti vaš najveći navijač, poručio je Bradarić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.