Fešta u Pragu: Slavia pobijedila Hajduk povodom proslave godišnjice osnutka češke navijačke skupine

Nedjelja, 07. rujna 2014. 09:35 Napisao/la  SC

Prijateljska utakmica: Slavia - Hajduk 2:0

Hajduk je u Pragu odigrao prijateljsku utakmicu protiv Slavije, Česi su pobijedili (2:0) oslabljenu momčad Igora Tudora u utakmici kojom je proslavljen 50. rođendan najstarije navijačke skupine u Češkoj zvane Odbor Pratel. Hajduk je time uzvratio posjet Slaviji, koja je igrala u Splitu povodom proslave 100. godišnjice osnutka splitskog kluba.


Utakmica je odigrana pozitivnoj atmosferi pred oko 10.000 gledatelja Eden Areni, značajan prilog proslavi dala je Torcida koja je u velikom broju stigla u Prag. Oko dvije tisuće navijača Hajduka priključilo se slavlju domaćih navijača, što je upriličilo spektakl koji se u 74. minuti oteo kontroli, kada su navijači ušli u teren i prekinuli utakmicu.


SLAVIA: Rakovan, Dostal, Dobrotka, Kodr, Fialka, Hruby, Gecov, Prošek, Boudjemaa, Petr, Diop. Još su igrali: Zmrhal, Bejbl, Mysliveček, Fotr i Pitak.

HAJDUK: Stipica, Mikanović (od 15. Bašić), Maloča, Milović, Jozinović, Mezga, Anđelković (od 51. A. Milić), Bradarić, Maglica (od 54. Bencun), Milevski (od 51. Caktaš), Gotal.

Prijateljska utakmica: Slavia - Hajduk 2:0 (Boudjemma 45, Zmrhal 63)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.