Europska liga: Hajduk večeras protiv Skonta igra utakmicu koja dovodi Inter na Poljud

Četvrtak, 26. srpnja 2012. 11:20 Napisao/la  Ivan Jelić

Nema sumnje da bi u utakmici protiv Intera stadion bio ispunjen do posljednjeg mjesta što bi donekle popravilo teško financijsko stanje kluba

 Hajduk u Rigi večeras igra uzvratnu utakmicu 2. pretkola Europske lige protiv Skonta. Poslije prvih 90 minuta bijeli imaju prednost od 2 gola razlike (2:0). Dvoboj sa Skontom za Hajduk je utakmica sezone! Zašto?

 Eventualni prolaz dodatno bi podigao samopouzdanje mlade momčadi bijelih. U 3. kolu odigrali bi dvije utakmice protiv Intera iz Milana. Nema nikakve sumnje da bi Poljud bio ispunjen do posljednjeg mjesta bez obzira na cijenu ulaznice  što bi donekle popravilo teško financijsko stanje kluba.

U nedjelju je na rasporedu gradski derbi sa Splitom, eventualni večerašnji uspjeh zasigurno bi na tribine doveo preko dvadesetak tisuća navijača. Hajduk bi financijski dobro prošao. U cijelu priču oko uzvrata sa Skontom uklopila se prodaja Anasa Sharbinija u Al Ittihad,  Splićani će na ime obeštećenja dobiti 1,8 milijuna eura.

 - Svjesni smo svi u klubu, od stručnog stožera do igrača, koliko nam je važan večerašnji uzvrat sa Skontom. Vjerujem da ćemo uspjeti na najbolji mogući način odraditi svoju zadaću jer nas nakon Skonta čekaju dvije zanimljive utakmice na Poljudu, kazao je trener Mišo Krstičević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.