ENGLESKI TIP MENADŽERA

Igor Tudor želi biti trener i sportski direktor

Utorak, 22. listopada 2013. 21:42 Napisao/la  Ivan Jelić

Iznenadnim odlaskom sportskog direktora Jensa Anderssona  ostalo je upražnjeno važno radno mjesto

Iskreno, malo je tko očekivao da će Hajduk nakon 13. odigranih prvenstvenih utakmica biti na čelu prvenstvene tablice. Dinamo ima isti broj bodova, ali slabiju gol-razliku. Dakako da su igrači najzaslužniji za lijepe trenutke koje su priuštili velikom broju navijača.

Iznenadnim odlaskom sportskog direktora Jensa Anderssona  ostalo je upražnjeno važno radno mjesto. Predsjednik kluba Marin Brbić na upit novinara kada će popuniti mjesto sportskog direktora odgovorio je neće žuriti s izborom nove osobe za tu funkciju.

Kako smo neslužbeno saznali, aktualni trener Igor Tudor navodno je predsjedniku Brbiću ponudio opciju da uz dužnost šefa stručnog stožera obnaša i funkciju sportskog direktora, odnosno, da bude menadžer kluba po uzoru na engleske klubove.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.