Elvir Maloku na meti europskih velikana, Juventus i Monaco ozbiljno zainteresirani

Utorak, 22. listopada 2013. 20:15 Napisao/la  Ivan Jelić

Ako Halilović vrijedi 20 milijuna eura, onda Maloku vrijedi barem 12 milijuna eura, kaže predsjednik Brbić

Hajdukov mladi napadač Elvir Maloku, koji je ljetos sa mlađim bratom Trojanom iz Rijeke stigao na Poljud, na meti je mnogih poznatih europskih klubova. Trenutno brani boje U-17 reprezentacije Hrvatske koja igra na Svjetskom prvenstvu u Ujedinjem Arapskim Emiratima. Mnogobrojni skauti koji prate to natjecanje mladih igrača podcrtali su ime i prezime mladog hajdukovca. U svoje redove žele ga prije svih dovesti Monaco i Juventus u kampu kojega je boravio kao igrač Rijeke.

Nakon dvoboja s Panamom delegacija nogometnog saveza Albanije te Kosova obavile su razgovor sa Malokuom ponudili mu da zaigra za njihove reprezentaciju. Obitelj mu inače potječe sa Kosova. Zasad ga zanima samo Hajduk i mlada reprezentacija Hrvatske.

- Ako Halilović vrijedi 20 milijuna eura, onda Maloku vrijedi barem 12 milijuna eura, prokomentirao je predsjednik Hajduka Marin Brbić upite za mladog igrača.

Konkretnih ponuda nema.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.