Eduok produžio ugovor s Hajdukom do ljeta 2023. godine

Subota, 19. lipnja 2021. 12:42 Napisao/la  SC
Edouk i Nikoličius
Edouk i Nikoličius Foto: HNK Hajduk

Samuel Emem Eduok produžio je ugovor s Hajdukom do ljeta 2023. godine.

Hajduk je na služenoj stranici objavio da je Eduok novi ugovor potpisao u Cavtatu, gdje se Hajduk priprema za novu sezonu:

Proteklu sezonu proveo je na posudbi u redovima turskog prvoligaša Konyaspor Kulübu nakon što je prethodno odigrao cijelu sezonu za Hajduk.

- Vrlo sam sretan što se ponovno vraćam u Split nakon 10 izazovnih mjeseci koje su iza mene. Želja mi je da iskoristim ovu pozitivnu energiju koja vlada u Klubu i povjerenje koje mi je ukazano od strane čelnih ljudi Hajduka. Jedva čekam ponovno istrčati na teren u Hajdukovom dresu i dokazati svoju vrijednost. Želim pomoći momčadi i Klubu te prije svega razveseliti ove divne navijače koji su mi davali potporu sve ovo vrijeme, kazao je Samuel nakon potpisa novog ugovora.

Produženju ugovora sa Samuelom smo pristupili na jedan drugačiji način. Ovim putem želim se zahvaliti igraču i njegovom agentu koji su pokazali razumijevanje za trenutnu situaciju koja vlada u čitavom nogometnom svijetu i prilagodili se novim uvjetima ugovora. Na taj način su pokazali da im je stalo do Kluba. Osobno vjerujem u njegove igračke kvalitete i sposobnosti i siguran sam da će nam biti veliko pojačanje za iduću sezonu, istaknuo je - sportski direktor Bijelih Mindaugas Nikoličius za službenu stranicu.

Edouk je bio jedan od najbolje plaćenih igrača Hajduka s godišnjom plaćom od cca. 600.000 eura, novi ugovor potpisao je za otprilike dvostruko manji iznos.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.