Dvadesetak kandidatura pristiglo na javni natječaj za predsjednika Hajduka

Četvrtak, 28. lipnja 2012. 09:18 Napisao/la  I. Jelić

Nadzorni odbor treba ih pregledati kako bi utvrdio ispunjavaju li svi kandidati uvjete iz natječaja

U utorak u ponoć istekao je rok za prijavu na Javni natječaj za izbor novog predsjednika Hajduka poslije ostavke Hrvoja Maleša. Neslužbeno smo saznali da je pristiglo 20-tak molbi.

Nadzorni odbor treba ih pregledati kako bi utvrdio ispunjavaju li svi kandidati uvjete iz natječaja. Nakon toga će sa onima koji ispunjavaju uvjete obaviti razgovor poslije čega se donijeti konačnu odluku tko će biti predsjednik kluba.

Podsjetnika radi, Hrvoje Maleš podnio je ostavku nakon pritisaka dijela vijećnika koji su svoje glasove na tematskoj sjednici Gradskog vijeća uvjetovali Malešovom ostavkom. Gadsko vijeće odobrilo je Hajduku jamstvo za kredit od 60 mil. kuna, Meleš je zauzvrat morao otići.

Budući da će novi predsjednik Hajduka naslijediti dug od 102 mil. kuna, ovako velik broj prijava ukazuje da su dugovi najmanji problem Hajduka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.