Državni inspektorat istražuje nepravilnosti oko gostovanja Barcelone na Poljudu

Četvrtak, 08. ožujka 2012. 20:18 Napisao/la  I. J.

Susret je odigran 23. srpnja prošle godine u povodu stotog rođendana bijelih, a provjerava se da li je za sve prodane ulaznice plaćen porez i prirez

Na Poljud je na osnovi anonimne prijave stigao inspektor Državne inspekcije sa zadatkom da provjeri ugovor između Hajduka i Barcelone.  Susret je odigran 23. srpnja prošle godine u povodu stotog rođendana bijelih, a provjerava se da li je za sve prodane ulaznice plaćen porez i prirez.

Splićani su za gostovanje višestrukog prvaka Španjolske platili 1,8 milijuna eura. Ulaznice su koštale od 300 do 1050 kuna, VIP ulaznice čak 2500 kuna. Nakon što su napravili obračun svih troškova, čelnici Hajduka objavili su da je cijeli projekt završen s pozitivnom nulom. Prava je istina da je klub na tom projektu izgubio puno, a spominje se iznos od petsto tisuća eura.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.