DNJIPRO - HAJDUK Igor Tudor: Nemojte me pitati o rezultatu, nikada tako ne razmišljam

Srijeda, 20. kolovoza 2014. 10:09 Napisao/la  Ivan Jelić

Kijev (18): Dnjipro - Hajduk. Vjerujem da možemo ostvariti rezultat koji će nam ponuditi priliku da u uzvratu pred prepunim Poljudom ostvarimo plasman u jednu od skupina, kaže Tudor

Uoči večerašnje prve utakmice play-offa Europske lige trener Hajduka Igor Tudor nema problema sa igračkim kadrom. Četiri posljednje pobjede, tri u prvenstvu i jedna u Europi, podignule su do maksimuma samopuzdanje među igračima, navijačima, u cijelom klubu, Splitu i šire. Svi vjeruju da mogu preskočiti ukrajinskog predstavnika čije dresove nose trojica nekadašnjih hajdukovaca, Nikola Kalinić, Ivan Strinić, Mladen Bartulović:

Markevič: Imperativ nam je plasman u skupinu 
- Hajduk je jako dobra momčad, djeluju kao snažan kolektiv. Sviđa mi se kako igraju Anđelković i Sušić. Za nas je veliki hendikep neigranje Konopljanka, to mi zadaje najveću glavobolju. Ne znam koga ću poslati na travnjak umjesto njega. Želja nam je ostvariti što bolji rezultat. Za nas je ogroman hendikep što ne možemo igrati na svom stadionu u Dnjipropetrovskom već na polupraznom Olimpijskom stadionu u Kijevu. Unatoč svih problema imperativ nam je plasman u jednu od skupina Europske lige, kazao je trener Dnjipra Miron Markevič.

- Nemojte me pitati o rezultatu, jer nikada tako ne razmišljam. Gledao sam četiri utakmice našeg protivnika, dobro smo ih proučili, znamo devet od deset igrača koji će o istrčati. Dobro je za nas što ne može igrati Konopljanka, no tu su Rotan, naš Nikola Kalinić, Zozulja. Vjerujem da možemo ostvariti rezultat koji će nam ponuditi priliku da u uzvratu pred prepunim Poljudom ostvarimo plasman u jednu od skupina Europske lige. Najvažnije je da mi budemo pravi, kazao je Tudor.

Da li će koju minutu dobiti Milevskiy kojeg su ukrajinski novinari dočekali kao "nogometnog Boga":

- Milevskiy još nije u punoj snazi, kaže Tudor.

Najvjerojatniji sastav: L. Kalinić, Vršajević, Maloča, Milović, Milić, Anđelković, Sušić, Kouassi, Caktaš, Maglica, Gotal.

Utakmica Dnjipro - Hajduk na Olimpijskom stadionu u Kijevu počinje od 18 sati po hrvatskom vremenu. Glavni sudac je Alexej Kulbakov (Bjelorusija).

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.