DIŠIMO KAO JEDNO Bivši igrači Hajduka uključeni u dobrotvornu akciju

Utorak, 31. ožujka 2020. 16:53 Napisao/la  T. B.
DIŠIMO KAO JEDNO Bivši igrači Hajduka uključeni u dobrotvornu akciju

Hajduk je na svojoj službenoj stranici objavio brojač na kojemu se mogu pratiti donacije za akciju "Dišimo kao jedno" koju su zajedno organizirali klub i Humanitarni klub navijača Hajduka Bilo srce.

Do sada je sakupljeno 350.826,37 kuna.

Kako smo doznali u akciju su se uključili Mario Pašalić, Danijel Subašić, Nikola Vlašić, Mario Maloča, Zoran Nižić...

Sredstva će se upotrebiti za opremanje intezivne njege Zavoda za ortopediju i traumatoligiju KBC-a Split koja skrbi za najteže bolesnike zaražene koronavirusom.

Prvotimci i zaposlenici Hajduka već su prikupili sredstva potrebna za kupovinu dva sterilizatora koja su u ovom trenutku najvažnija medicinskom osoblju bolnice, sakupljeno je 200.000 kuna.

Akcija "Dišimo kao jedno" tek je započela, ne dvojimo da će se veliki broj bivših Hajdukovih igrača novčanim uplatama priključiti hvalevrijednoj akciji.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.