Devetorica reprezentativaca, a Hajduk sedmi na ljestvici HNL-a

Utorak, 10. studenog 2020. 15:34 Napisao/la  Toni Bilić
Jradi
Jradi Foto: www.hnkhajduk

Devetorica igrača Hajduka sudjeluju u akcijama svojih nacionalnih vrsta sljedeća dva tjedna koliko će trajati prvenstvena stanka.

Adam Gyurcso dobio je poziv za A-reprezentaciju Mađarske i to nakon dvije godine, Kristina Dimitrov dobio je poziv za A-reprezentaciju Bugarske, Bassel Jradi pozvan je u A-reprezentaciju Libanona, Darko Todorović pozvan je u A reprezenatciju Bosne i Hercegovine.

Izbornik U–21 reprezentacije, Igor Bišćan, pozvao je trojicu igrača: Marija Vuškovića, Davida Čolinu i Darka Nejašmića.

Nihad Mujakić pozvan je u U-21 reprezentaciju Bosne i Hercegovine, Jani Atanasov pozvan je u U–21 reprezentaciju Sjeverne Makedonije.

Sve sami reprezentativci, a učinak na travnjaku u bijelom dresu je katastrofalan.

Na okrnjenoj prvenstvenoj tablici Hajduk je sedmi!

Splićane čeka pakleni raspored nakon povratka reprezentativaca, slijede tri uzastopna prvenstvena gostovanja: najprije u Koprivnici kod Slaven Belupa, zatim u Kranjčevićevoj kod Lokomotive, potom najveći hrvatski derbi sa Dinamom na maksimrskom travnjaku.

Nakon što tri uzastopna gostovanja, na poljudskoj ljepotici igra se Jadranski derbi, ogled Hajduka i Rijeke.

Slijedi im potom gostovanje u Varaždinu kod istoimenog prvoligaša.

Priču smo počeli s reprezentativcima, s njima ćemo je završiti.

Dimitrov, Atanasov i Todorović su protiv Osijeka cijeli susret odgledali s klupe za pričuve, prva dvojica igraju malo, treći niti malo.

Vušković, Jradi i Čolina su standardni, dok Nejašmić najčešće ulazi u završnici susreta.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.