DERBI SPLIT - HAJDUK Krstičević: Moramo pripaziti da se ne nađemo u nezgodnoj situaciji na tablici

Subota, 27. listopada 2012. 14:27 Napisao/la  Ivan Jelić

Znamo kvalitete Hajduka, ali i mi imamo svoje kvalitete. Moji igrači dobro znaju protiv koga igraju, kaže trener Splita Zoran Vulić

- Poraz od Istre 1961 nas je poljuljao jer ga nismo očekivali. Vjerovali smo da možemo nastaviti pobjednički niz, no dogodio se poraz koji nam je svima teško pao, kaže Mišo Krstičević, trener Hajduka, uoči nedjeljnog gradskog derbija protiv Splita.

Vulić: Hajduk je uvijek Hajduk!
- Nažalost imamo problema s igračkim kadrom, ostali smo bez cijelog zadnjeg reda i to nam je najveći problem. Uvjeren sam da će igrači koji budu igrali priliku na najbolji mogući način iskoristiti. Hajduk je uvijek Hajduk! Možemo pričati bilo što, no Hajduk je uvijek favorit kada igra protiv Splita bez obzira da li se utakmica igra u Parku mladeži ili na Poljudu. Znamo kvalitete Hajduka, ali i mi imamo svoje kvalitete. Moji igrači dobro znaju protiv koga igraju. Stalno ponavljam da sam hajdukovac i poslije utakmice navijat ću za bijele. Sada sam trener Splita i zanima me da moja momčad osvoji tri boda. Iako je protiv Hajduka najvažnije ne izgubiti utakmicu, kaže trener Splita Zoran Vulić.

 Sada se pobjeda u Parku mladeži nameće kao imperativ:

- Nikakav imperativ nije postavljen pred ovu momčad uoči početka prvenstva, pa tako niti pobjeda nad Splitom. Međutim, moramo pripaziti da se ne nađemo u nezgodnoj situaciji na tablici, Hajduk se uvijek mora boriti za vrh.

Vjerojatni sastavi:
SPLIT: Vuković, Marčić, Galović, Glumac, Glavina, Paracki, Vitaić, Pehar, Vojnović, Belle, Rebić
HAJDUK: Blažević, Vršajević, Maloča, Milović, Stojanović, Radošević, Milić, Oremuš, Andrijašević, Caktaš, Vuković

 Zoran Vulić kaže da je Hajduk favorit?

 - Ne zanima me što oni govore. Kada bih analizirao koga su sve doveli u ljetnom prijelaznom roku i s kojim igračkim kadrom raspolažu, priča bi bila drugačija. I mi smo željeli dovesti Bellea, no nismo imali novaca. Bez novaca se nismo mogli pojačati. Hajduk „putuje“ u Park mladeži da pokuša ostvariti što bolji rezultat. Sigurno da se nećemo braniti. Mi nosimo breme Hajduka na leđima i igrači to trebaju znati, a što će se dogoditi to ćemo vidjeti na kraju utakmice. Svjesni smo da teško zabijamo golove. Nemamo pravog napadača kao što Split ima Rebića i Bellea, koji sami mogu riješiti utakmicu, kaže Krstičević koji o Split kaže sljedeće:

 - Imaju stabilnost i kvalitetan igrački kadar. Pobjeda na Kantridi nad Rijekom sigurno im je donijela dodatni vjetar. Hajduk treba igrati mladenački, čvrsto, zaključio je Krstičević koji ne može računati na ozlijeđene Jozinovića i Ozobića, te Kiša koji igra za U-19 reprezentaciju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.