Damir Burić zamolio novinare da ne hvale igrače, Ohandza opravdao očekivanja

Petak, 10. srpnja 2015. 06:53 Napisao/la  Ivan Jelić

Bilo je i slabih trenutaka. To ne treba čuditi, jer smo na terenu imali nekolicinu igrača koji su tek napunili 18, 19 godina, rekao je trener Hajduka


Damir Burić Šolta nije krio svoje zadovoljstvo nakon utakmice (6:2) protiv Silamae, nogometaši Hajduka uvjerljivim rezultatom plasirali su se u 2. pretkolo Europa lige:

- Zadovoljan sam prije svega pobjedom i prolaskom u daljnje natjecanje. Bilo je i slabih trenutaka. To ne treba čuditi, jer smo na terenu imali nekolicinu igrača koji su tek napunili 18, 19 godina. Nemoje ih puno hvaliti. Znate kako je to u nogometu, večeras ste odlični, a sutra "nula".

Uvjerljiva pobjeda pred derbi sa Dinamom je dobro došla:

- O srazu s Dinamom ćemo u petak, sada nas pustite da uživamo u ovom uspjehu, rekao je Burić.

Kamerunac Franck Ohandza prelomio je utakmicu dvama pogocima rezultata 2:2, asistirao je Vlašiću za 5:2 i potvrdio da je napadač kakav se očekivao:

- Sretan sam što smo dobili i prošli dalje, to smo zaslužili. Imali smo šanse da zabijemo više golova na početku, ali nije išlo. Kada su oni poveli znali smo da se moramo brzo vratiti u utakmicu. To nam je uspjelo, mislim da smo odlično odigrali u drugom poluvremenu. Jasno da sam sretan zbog svojih golova, drago mi je što postižem golove za Hajduk. Navijači nisu prestali s pjesmom od početka do kraja, to nam je puno značilo i pomoglo. Zbilja su navijači fantastični, nemam riječi, drago mi je da ih mogu razveseliti svojim golovima. Znam da nas čeka velika utakmica protiv Dinama, najvažnije je da se odmorimo i dobro pripremimo za to što nas čeka. Pokušat ćemo doći do najboljeg mogućeg rezultata, sada se možemo koncentrirati na tu utakmicu, kaže Ohandza.

Kada je sudac odsvirao kraj susreta u Dugopolju, Torcida je uoči nedjeljog derbija sa Dinamom u Maksimiru igračima poručila:

- Hoćemo pobjedu,... Gazi, gazi purgere...

Naravno da nije moglo bez uvreda na račun Šukera, Mamića, HNS-a...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.