Damir Burić, trener Hajduka: U Koprivnicu vodim 18 igrača, to je sve što imamo!

Subota, 17. listopada 2015. 14:11 Napisao/la  I. J.

Ne znamo što nas očekuje u Koprivnici, nadam se da će teren biti dobar, kaže Burić


Nogometaši Hajduka u nedjelju (15) u Koprivnici igraju protiv Slaven Belupa:

- Protivnik je jako dobar, čeka nas vrlo važna utakmica. Imali smo sreće što su se Vlašić i Sušić uspjeli oporaviti, a to nisu uspjeli Ohandza, Nižić, Pejić, Milić je imao svoje probleme. Tamo idemo sa 18 igrača, to je sve što imamo. Moramo pobijediti i odigrati dobru utakmicu. Jako je bitno kako uđeš u utakmicu. Ne znamo što nas očekuje u Koprivnici, nadam se da će teren biti dobar, pogodan za pas igru, kaže trener Damir Burić.

Koprivničani su Poljud napustili neporaženi:

- Kao momčad smo puno uigraniji od tada. Do sada smo bili u jakom dobrom modusu, šteta zbog ove stanke. Treba nas malo zdravlje poslužiti. Trebamo zadržati defenzivnu stabilnost, na dobrom smo putu. Belupo je složio jako dobro igrački kadar, imaju dobrog trenera i čeka nas teška utakmica, kaže Burić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.