DAMIR BURIĆ Lokomotiva protiv Rijeke pokazala da je u defenzivi kompaktna

Petak, 18. listopada 2019. 14:23 Napisao/la  Toni Bilić
Damir Burić
Damir Burić Foto: Lario Tus

 

Nakon reprezentativne stanke u 12. kolu Hajduk u nedjelju (17.30) gostuje u Zagrebu kod Lokomotive.

- Nažalost, Nejašmić se vratio s ozljedom, ne znamo hoće li moći igrati kao i Ismajli koji do sada još nije trenirao. Dobio je udarac. Isto je i sa Simićem, dobio je udarac u glavu igrajući za Češku. Oni koji su bili s nama su dobro, a oni koji su bili u reprezentaciji su načeti. Nadam se da će se obojica oporaviti do nedjelje, ali za sada ne izgleda dobro. Vušković je odigrao tri utakmice u sedam dana, on je kao iscijeđeni limun, ni on neće biti u konkurenciji.

Je li Lokomotiva idealan protivnik za prekinuti lošiji niz na gostovanjima?

- U svakom susretu idemo na pobjedu bez obzira na protivnika. Naša linija se ne mijenja. Mijenja se sastav, ostalo se ništa ne mijenja. Pokazali su igrači Lokomotive protiv Rijeke da su u defenzivi kompaktni. U napadu imaju opcije sa Kastratijem, Uzunijem, Budimirom i Sammirom. Pokazali su da su jako opasni, na to moramo paziti. S obzirom na način na koji igramo to se ništa neće mijenjati. Vidjet ćemo u kojem ćemo se sastavu suprotstaviti, ali imamo svoj stil. Nadam se da će momci biti cool, da će u određenim situacijama pred golom biti efikasni i koncentrirani.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.