Damir Burić glavni kandidat za novog trenera Hajduka, služeno predstavljanje u subotu

Četvrtak, 28. svibnja 2015. 15:11 Napisao/la  Ivan Jelić

Damir Burić Šolta nogometnu karijeru započeo u dresu Splita


Svoju posljednju prvenstvenu utakmicu Hajduk igra u petak protiv gradskog rivala Splita u Parku mladeži. Kako smo neslužbeno saznali, dan kasnije, u subotu, na Poljudu bi trebali predstaviti novog trenera.

U igri su ostala dva kandidata, Damir Burić Šolta, koji je nogometnu karijeru započeo upravo u dresu Splita, potom je igrao nekoliko sezona u prvoj i drugoj njemačkoj ligi (Freiburg, Mannheim). Po završetku karijere radio je kao pomoćnik u nekoliko njemačkih klubova (Freiburg, Leverkusen...), trenutno radi kao pomoćnik prvog trenera u Werderu, gdje navodno mjesečno zarađuje cca 15.000 eura.

Drugi kandidat je Austrijanac Peter Pacult, aktualni trener drugoligaša FAC-a inače je radio kao trener u Munchenu 1860, Dynamu Dresden, Leipzigu, Rapidu... Iza njega je zavidna igračka karijera, bio je član RB Salzburga, sjajan napadač, reprezentativac Austrije.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.