DAMIR BURIĆ Ako sam ja problem, onda je to najmanji problem!

Nedjelja, 01. prosinca 2019. 20:49 Napisao/la  T. B.
Damir Burić
Damir Burić

 

Damir Burić doživio je prvi poraz na Poljudu, opet nije pobijedio Rijeku koja je na kraju uvjerljivo pobijedila (4:0):

- Mislim da smo jako dobro otvorili utakmicu i kako to biva, ono što smo trebali realizirati mi nismo to napravili. Danas je dan u kojem nemam objašnjenja za neke stvari. Iz akcije koju možeš jednostavno braniti smo primili gol. U organizaciji smo bili dobri. Visoki poraz ide na moju kapu jer sam ja taj koji je riskirao zadnjih deset minuta, išao sam na all in. Ja sam krivac za ovaj poraz, tako da igrači nisu krivi ništa nego ja. Ima dosta i dobrih stvari kod momaka, tako da ćemo to nastojati pokazati i demonstrirati u sljedećoj utakmici. Rijeka je jednostavno igrala i čekala iza centra na naše greške. Bili su dobro organizirani. Najjednostavniji nogomet, ali jako efikasan. Očitali su nam lekciju kako jednostavno doći do pobjede. Ovih 4:0 nije realno stanje na terenu. Naše htjenje i želja je bilo da damo gol, njima je ušlo sve što su šutirali, a nama nije. Ubuduće ćemo sigurno bolje izgledati. Žao mi je najviše navijača koji su nas u velikom broju podržati. Moramo brzo naučiti iz ovog danas, rekao je Burić.

Na spomen otkaza, trener Hajduka je rekao:

- Znate da sam maksimalno skoncentriran na rad. Na to ne mogu utjecati. Jedino tko može utjecati na to je predsjednik kluba. Što se mene tiče ja ću nastaviti dalje raditi s momčadi, jer mi to pričinjava zadovoljstvo. Još uvijek imam nevjerojatno veliku želju za daljnjim radom. Ako sam ja problem, onda je to najmanji problem. Mislim da smo to puno puta pokazali i dokazali. Meni to nije nešto novo. Mi smo imali tri pobjede, sve s nulom, pa nije valjalo. Dobili smo Dinama, bili prvi, opet nešto nije valjalo. Mi smo se svaki put uzdigli i vratili. Ne sumnjam da ćemo opet biti na pravom putu, to je samo pitanje vremena, smatra Burić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.