Da se nije igralo pred 13.000 gledatelja, ispalo bi da se igra nižerazredna utakmica

Nedjelja, 05. studenog 2023. 10:34 Napisao/la  Toni Bilić
Da se nije igralo pred 13.000 gledatelja, ispalo bi da se igra nižerazredna utakmica
Foto: HNKHajduk/Facebook

Hajduk je brutno lošom igrom uspio pobjediti Rudeš iako ne bi bilo ne zasluženo da su gosti neporaženi napustili Poljud.

Stoper posljednjeplasirane momčadi na prvenstvenoj ljestvici, Luka Pavlović, u sudačkoj nadoknadi pucao je glavom iz blizine, nije na sreću domaćina pogodio prazan gol.

Kako su bijeli igrali najbolje su pokazali gledatelji, koji su gromoglasnim zvižducima ispratili igrače u svlačionicu unatoč pobjedi.

Hajduk je zajedno s Rijekom zasjeo na čelo tablice nakon utakmice iz koje se ništa lijepo ne može izdvojiti.

Može se notirati da je Hajduk bez Livaje prvi puta slavio u HNL-u te da je trener Karoglan nastavio svoj uspješan niz rezultata u drugom mandatu na klupi bijelih.

Da se utakmica protiv Rudeša igrala na nekom drugom igralištu bez 13.682 gledatelja, nazočni bi pomislili da se igra neki nižerazredni dvoboj.

Toliko igračke nekvalitete na jednom mjestu nismo vidjeli nikada.

Posebice su u prvom dijelu igrači jedne i druge momčadi toliko su mučili loptu da je to bilo stravično gledati.

Bilo je negledljivo.

I ovaj sraz potvrdio je da se u HNL-u svake godine igra sve slabiji nogomet, da klubovi dovode nekvalitetne igrače i stoga je sasvim razumljivo što gledamo sve nekvalitetniji nogomet.

U srijedu Hajduk gostuje na Opus Areni gdje ih čeka zaostali susret s Osijekom, koji je doživio rezultatsku katastrofu u dvoboju sa Goricom (0:3).

Karoglan će na raspolaganju imati povratnike Livaju i Krovinovića.

Teško itko može prognozirati ishod utakmice.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.