Crvena zvezda preotela Hajduku crnogorskog reprezentativca Milana Jovanovića

Srijeda, 27. lipnja 2012. 13:41 Napisao/la  I. J.

- Obavio sam u Hajduku liječničke preglede i onda je stigla ponuda Crvene zvezde. Nije trebalo previše razmišljati, rekao je Jovanović

Prema pisanju portala zurnal.rs Milan Jovanović, koji se nalazio na listi želja splitskog Hajduka, potpisao je za Crvenu zvezdu. Jovanović je istaknuo da u niti jednom trenutku nije razmišljao o tome da odbije ponudu Crvene zvezde iako je već bio obavio liječničke preglede u Hajduku.

- Obavio sam u Hajduku liječničke preglede i onda je stigla ponuda Crvene zvezde. Nije trebalo previše razmišljati, iako sam bio jako blizu da potpišem za Hajduk.  Zvezda je veći klub od Hajduka i igrati ću u svojoj zemlji u kojoj sam odrastao, rekao je Milan Jovanović.

Inače, Hajduk je u pregovorima sa 28-godišnjim Danielom Stojanovićem koji se protekle dvije sezone nije naigrao u dresu portugalskog prvoligaša Nacionala. Igra na poziciji lijevog beka, koja je odlaskom Lime postala dodatni problem za trenera Krstičevića

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.