Cicarelli namjerava tužiti Hajduk i tražiti otpremninu od 700.000 kuna

Nedjelja, 19. veljače 2012. 18:56 Napisao  I. V.

Od kako su djelatnici dobili elektronske kartice Cicarelli više ne može u klub jer nije na popisu onih koji su ih dobili

 

Na svojoj prvoj sjednici Nadzorni odbor Hajduka smijenio je s mjesta člana Uprave Pavla Cicarellija, koji je trebao napraviti novu organizaciju kluba, poboljšati prihode od marketinga. Zbog  gafa sa kalendarom za 2012. godinu, NO je smijenio Cicarellija koji je do prije neki dan dolazio na posao na Poljud.

 Od kako su djelatnici dobili elektronske kartice Cicarelli više ne može u klub jer nije na popisu onih koji su ih dobili. Navodno se sprema podignuti tužbu protiv Hajduka prema kojoj će tražiti 700.000 kuna otpremnine budući da mu menadžerski ugovor s bijelima vrijedio još 2,5 godine.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.