Damir Burić: Nenad Bjelica je s momcima odradio jako dobar posao, čestitam im na tome

Petak, 30. kolovoza 2019. 13:04 Napisao/la  SC

Znamo koliko kvalitete ima naš protivnik, ali znamo i što mi možemo. Našu kvalitetu moramo pretočiti na teren, kaže trener Hajduka prije utakmice protiv Dinama

Damir Burić
Damir Burić

 

Uoči utakmice Hajduka i Dinama u subotu (18.30) trenera Damira Burića novinari su pitali hoće li čestitti Dinamo na ulasku u skupinu Ligu prvaka:

- Nenad Bjelica je s momcima odradio jako dobar posao, čestitam im na tome, kazao je Burić.

Zahvaljujući Dinamu na račun Hajduka sjest će 3 mil. kuna:

- Vesele nas takve vijesti, rekao je Burić koji je ovako najavio utakmicu:

- Znamo koliko kvalitete ima naš protivnik, ali znamo i što mi možemo. Našu kvalitetu moramo pretočiti na teren. Uvijek smo dobro igrali kući, vidjet ćemo dosta toga što nas je krasilo u domaćim utakmicama. Dinamo će protiv nas odigrati u boljem sastavu nego što je to bio slučaj u njihovoj posljednjoj prvenstvenoj utakmici protiv Intera. Nekih iznenađenja za nas ne bi trebalo biti. Sigurno će doći igrati na pobjedu. Očekujem ofenzivni Dinamo s najboljim igračima. Bit će utakmica puna dinamike, agresije, duela, dosta taktičko nadmudrivanja, smatra Burić.

Hajduk će također igrati na pobjedu:

- Kad idete na neriješeno, to je nemoguće. Uvijek idete na pobjedu, mi ćemo i protiv Dinama ići na tri boda. Nema nikakvih promjena što se toga tiče. Mi smo stabilni, iako znam da smo mladi. U trenucima koji nisu dobri te igrače treba podržati. Vidim nevjerojatno puno zalaganja, volje, želje i energije. Sada to treba pretočiti na utakmicu. Vidim reakcije poslije utakmice, komentare koji su unutar momčadi, ništa ih ne ponese, niti ih demoralizira. Protiv Osijeka smo u dosta situacija išli glavom kroz zid. Morate imati disciplinu u organizaciji. Moramo istrpiti mlade igrače, osigurati prostor prema nazad, a kada se prostor prema naprijed otvori to moramo iskoristiti. Brzo ćemo to korigirati, jer u utakmicama prije je to bilo dobro. Bilo je individualnih grešaka, ali to je iza nas, rekao je Burić.

Hajduk nakon utakmice protiv Dinama igra protiv Rijeke.

U tim dvjema utakmicama moći će se naslutiti rasplet sezone.

 

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT