Ćakula s navijačima: Neobična priprema za Jadranski derbi na Kantridi!

Srijeda, 04. veljače 2015. 12:42 Napisao/la  SC

Čelnici Hajduka u četvrtak će navijačima odgovarati na pitanja o stanju u momčadi i klubu 

Uoči utakmice protiv Rijeke čelništvo Hajduka odlučilo je organizirati "Ćakulu s navijačima". Druženje s navijačima zakazano je za četvrtak u 16 sati u kino dvorani na Poljudu, u klubu očekuju velik broj navijača koji će moći postavljati pitanja o stanju u momčadi i klubu. Na pitanja će odgovarati predsjednica Nadzornog odbora Branka Ramljak, predsjednik uprave Marin Brbić, sportski direktor Goran Vučević, predsjednik Skupštine Vinko Radovani i voditelj Odjela za članstvo Jasenko Ljubica.

Igor Tudor nema vremena za ćakule s navijačima, utakmicom protiv Rijeke u subotu počinje nastavak sezone u kojoj će moći računati na Tina Svena Sušića. Hajduk nije uspio prodati reprezentativca BiH, ali je prodao Filipa Bradarića koji je otišao u Rijeku.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.