Blamaža Hajduka: Bijeli remizirali u Polači protiv istoimenog domaćina

Nedjelja, 13. listopada 2013. 13:00 Napisao/la  I. J.

Prijateljska utakmica: Polača - Hajduk 2:2. Poveli su Splićani golom Milića (16') , izjednačio je Prtenjača (19') . Potom je Bencun (32') doveo bijele u nove vodstvo, da bi Fantov (48') zabio za novo izjednačenje

Hajduk je gostovao u Polači mjestu pored Zadra gdje je odigrao prijateljsku  utakmicu protiv istoimenog niželigaša, lidera 1. ŽNL Zadar, NK Polača i tako uveličao proslavu 40. godine od osnutka kluba. Bijeli su igrali u kompletnom sastavu, nedostajali su ozljeđeni Kalinić, Milović, Jozinović i reprezentativac BIH-a Vršajević. Domaći su uspjeli ostvariti za njih povijesni rezultat , ostali su neporaženi u dvoboju s Hajdukom, susret je završio rezultatom 2:2,

Poveli su Splićani golom Milića (16') , izjednačio je Prtenjača (19') . Potom je Bencun (32') doveo bijele u nove vodstvo, da bi Fantov (48') zabio za novo izjednačenje.

ZaHajduk su igrali: Stipica, Mikanović, Nižić, Maloča, Milić, Andrijašević, Hairlahović, Bacha, Sušić, Bencun, Kiš. Još su igrali: Tomaš, Anđelković, Prskalo, Maglica, Iluridze, Bukva, Balić, Bosančić, Šimić, Jonjić, Bradarić, J.Bašić, Kouassi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.