Balakov: Uopće se ne bojim smjene, znam kakav je ovo posao

Četvrtak, 01. ožujka 2012. 12:18 Napisao/la  Ivan Jelić

Krasimir Balakov poručio je kako je isključivo on odgovoran za igru, momčad i rezultate. O smjeni u slučaju poraza ne razmišlja.

Hajduk u petak gostuje u Zagrebu, gdje ga u Kranjčevićevoj ulici čeka dvoboj sa istoimenim domaćinom. Trener Balakov uoči polaska na put održao je konferenciju za novinare, a na upit boji li se smjene ukoliko Hajduk upiše novi poraz, bugarski stručnjak na splitskoj klupi odgovara:

-Ne bojim se smjene, trenerski posao jednostavno je takav! Čitao sam što se pisalo poslije utakmice sa Istrom 1961. Svatko od novinara je imao svoje viđenje načina igre. Shvaćam ja, to je medijski "business", kao što je i nogomet, na kraju krajeva, posao. Dok sam ja trener Hajduka, momčad će igrati onako kako ja želim. Neću valjda nakon jedne utakmice mijenjati i sustav i igrače?! Ionako sam za rezultat odgovoran isključivo ja. - poručio je Balakov.


Za subotnji dvoboj Balakov ne može računati na Maloču i Milovića, stoperski dvojac je još uvijek u kategoriji "nespremni". Stoga će u posljednjoj liniji protiv Zagreba igrati Andrić i Neretljak.

- Svjestan sam da je naš kapetan Andrić daleko korisniji na poziciji zadnjeg veznog. Ali, u ovom slučaju sam jednostavno prisiljen postaviti ga na poziciju stopera. - objasnio je svoj izbor Balakov. 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.