Balakov: Anas Sharbini je napokon bio pravi, hvala Bogu!

Subota, 03. ožujka 2012. 10:22 Napisao/la  Ivan Jelić

Svaka čast svim igračima za prikazanu igru i pobjedu koja nam je trebala da povratimo poljuljano samopouzdanje poslije neodlučnog ishoda s Istrom 1961. Anas Sharbini je bio fantastičan. Hvala Bogu!, rekao je Balakov

 

Prije početka dvoboja sa Zagrebom na Poljudu se pribojavali konačnog ishoda jer su  zagrebaši minule jeseni izbacili Hajduk u četvrtfinalu Kupa Hrvatske, a osim toga Splićani su kiksali na startu drugog dijela sezone pred svojim navijačima u dvoboju s Istrom 1961 (1:1). Bijeli su uvjerljivo slavili u Kranjčevićevoj odigrali su najbolju utakmicu ove sezone što je potvrdio trener Balakov.

- Ovo je najbolja igra od kako sam trener Hajduka. Svaka čast svim igračima za prikazanu igru i pobjedu koja nam je trebala da povratimo poljuljano samopouzdanje poslije neodlučnog ishoda s Istrom 1961. Anas Sharbini je bio fantastičan. Hvala Bogu! On samo to treba ponavljati u kontinuitetu, igrač je za veliku europsku scenu, ustvrdio je Balakov koji se pribojava navijačke euforije.

- Upoznao sam dobro mentalitet navijača i sada će se stvoriti euforija, a nogomet je realnost. Odigrali smo točno onako kako sam to želio, što smo uvježbavali tijekom zimskih priprema. Da ovakvo dobro igramo u kontinuitetu Dinamo bi se itekako zamislio ne bi imao ovoliku bodovnu prednost, uvjeren je Balakov .

Igrali ste napadački za razliku od prijašnjih utakmica gdje niste tako igrali?

- Ja volim napadački nogomet. I protiv Istre 1961 smo u prvom poluvremenu stvorili niz izglednih prilika ,ali ih nismo realizirali, zaključio je Balakov.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.