Artem Milevskyi prvi put u momčadi, najbolje plaćeni igrač Hajduka više se kupa u moru nego u znoju

Ponedjeljak, 10. kolovoza 2015. 09:37 Napisao/la  Ivan Jelić

Stadion u Kranjčevićevoj (20): Lokomotiva - Hajduk. Ako Hajduk ne isplati 15.000 eura do ugovorenog datuma u mjesecu, Milevskyi ima pravo raskinuti ugovor na štetu kluba

Artem Milevskyi prvi put ove sezone konkurira za sastav Hajduka, trener Damir Burić uvrstio je ukrajinskog internacionalca na popis 18 igrača na koje računa u večerašnjoj (20) utakmici protiv Lokomotive. Milevskyi će odjenuti dres s brojem 25, utakmicu će započeti s klupe jer je odradio premalo treninga da bi zadobio Burićevo povjerenje. S obzirom da je Hajduk prorijeđen velikim brojem ozlijeda i kartona, Milevskyi će prvi put ove sezone zavšiti u zapisniku jedne utakmice. Hoće li igrati, ovisi o Buriću.

Inače, Milevskyi se stalno spominje u kontekstu skorog odlaska iz Hajduka, prema ukrajinskim izvorima za njega postoji interes u Kini. Nekoć sjajni ukrajinski reprezentativac u Splitu živi lagodnim životom rekreativca budući da ovog ljeta više kupa u moru nego u znoju. I sve to za plaću od 15.000 eura mjesečno! Milevskyi je najbolje plaćeni igrač Hajduka kojemu je interesu da Ukrajinac što prije pronađe novi klub.

Međutim, Milevskyi ima drugačije interese. Prema ugovoru Hajduk mora redovito plaćati njegov opušteni način života u Splitu. Ako Hajduk ne isplati plaću do ugovorenog datuma u mjesecu, Milevskyi ima pravo raskinuti ugovor na štetu kluba!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.