Artem Milevskij: Znam gdje sam došao! Tko meni pruži ruku, ja ću mu vratiti na najbolji mogući način!

Utorak, 12. kolovoza 2014. 14:03 Napisao/la  Ivan Jelić

Artem Milevskij  i Dejan Mezga službeno  predstavljeni na Poljudu, Hajduk doveo dvojicu iskusnih igrača

Artem Milevskij  i Dejan Mezga službeno su predstavljeni na Poljudu, predsjednik  Hajduka Marin Brbić  isijavao je zadovoljstvom:

- Stalno nas kritiziraju da dovodimo prinove. Ova dvojica igrača su zato pojačanja koja će pomoći Hajduku da bude još bolji, rekao je ponosni  Brbić.




- Znam gdje sam došao i što se ovdje očekuje od mene. Hajduk ima fantastične navijače, već me prepoznaju na ulici i podržavaju me. Dolazak u Hajduk za mene predstavlja novi početak i nadam se da ću ponoviti igre iz najboljih dana. Ovoj je drugi početak moje karijere.  Izlazio sam prije, izlazit ću i dalje, ali teško me je izbaciti iz takta. Još jednom ću ponoviti, znam gdje sam došao i ne želim izgubiti povjerenje ljudi koji su mi pružili ruku u ovom trenutku. Tko meni pruži ruku, ja ću mu vratiti na najbolji mogući način.  Neigranje je ostavilo traga, trebat će malo vremena da se vratim, ali jedva čekam utakmicu sa Zadrom. Nadam se da ću biti među 18 igrača za taj dvoboj, rekao je Milevskij, koji će odjenuti dres s brojem 99.

Milevskij dobro poznaje suparnika u Europskoj ligi, momčad Dnjipra:

- Njima sam često zabijao. Zanimljiva su momčad, rastu iz sezone u sezone, ali mi se ne plašimo nikoga, rekao je Milevskij. 


-  Već sedam godina sam u Mariboru i osjetio sam da je vrijeme za odlazak. Tražio sam novi izazov u karijeri i mislim da mi Hajduk upravo to može pružiti. Zbog toga sam i došao.  I dalje želim napredovati, imam velike ambicije i želim dokazati da sam pojačanje za Hajduk. Imamo dovoljno iskustva i vjerujem da mogu pomoći momcima, a trener će odlučiti hoću li igrati, rekao je Mezga, 29-godišnji Čakovčanin koji je došao iz Maribora. 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.