Anthony Kalik igra umjesto Lászla Kleinheislera, koji je doveden kao pojačanje

Ponedjeljak, 12. veljače 2024. 11:02 Napisao/la  T. B.
Anthony Kalik
Anthony Kalik

Da odmah na početku razbijemo iluzije kako je Hajduk odigrao briljantnu utakmicu protiv Slaven Belupa (4:0), konačni rezultat puno je bolji od igre.

Bijeli su protiv Belupa odigrali malo bolje nego u prethodnim ogledima, kada u dvobojima s Lokomotivom, Dinamom, Rijekom i Osijekom nisu uspjeli doći do pobjede, štoviše, izgubili su Jadranski derbi na Poljudu.

Splićanima je trebala pobjeda nad Belupom kako bi prekinuli seriju bez pobjeda i ostali u borbi za titulu prvaka s Rijekom i Dinamom.

Gosti iz Koprivnice nisu iole ozbiljnije zaprijetili vratima Lučića, dobro su se držali do primljenog gola u sučevoj nadoknadi prvog dijela, kada je veteran Nikola Kalinić u svom stilu zabio vodeći zgoditak i još jednom pokazao da je majstor.

U nastavku se Belupo raspao, primili su gosti tri gola, mogli su i više.

Trener Karoglan izuzetno cijeni Kalika, koji je u Osijeku krenuo od prve minute na desnom boku, sada je zaigrao u sredini uz Krovinovića i Sahitija koji je asistirao kod tri gola, bio ponajbolji igrač domaćina.

Strateg bijelih Kaliku je dao prednost pred Kleinheislerom, koji je doveden kao pojačanje.

Debi na poljudskoj ljepotici imao je Josip Brekalo, koji je zabio prvi pogodak u HNL-u u karijeri i pokazao da bi momčad trebala imati koristi od njega.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.