Ante Vukušić: Želim napustiti Hajduk kao najbolji strijelac lige

Utorak, 10. travnja 2012. 08:35 Napisao/la  I. J.

Napadač Hajduka za vodećim strijelcem Prve HNL Fatosom Beqirajem (Dinamo, 13 golova) zaostaje za jedan pogodak

Hajduk će pokušati u ljetnom prijelaznom roku prodati svoja dva najbolja igrača Anasa Sharbinbija i Antu Vukušića , kako bi donekle popravio tešku financijsku situaciju. Vukušić je protiv Karlovca bio strijelac jedinog, pobjedonosnog pogotka i to s bijele točke. Tim golom približio se vodećem na listi strijelaca,  napadaču Dinama Fatosu Beqiraju koji je dosada postigao 13 golova. Vukušić se dosad 12 puta upisao u listu strijelaca.

Inače, Vukušić je na 20 odigranih utakmica postigao 12 golova odnosno  svake 123 minute tresao je mrežu protivnika, dok se Begiraj na 24 odigrane utakmice 13 puta upisao u strijelce ili svakih 128 minuta . U proljetnom dijelu napadač Hajduka je na osam  odigranih utakmica postigao šest  golova:

- Ako već odlazim, kako se to stalno govori i piše, onda bih rado otišao s titulom  najboljeg strijelca lige, rekao je Ante Vukušić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.