Ante Vukušić smatra da je Hajduk nepoznanica, Gradsko vijeće u srijedu bira predsjednika

Utorak, 17. srpnja 2012. 18:40 Napisao/la  Ivan Jelić

Zatvorene trening-utakmice nisu mogle pokazati koliko stvarno može ova momčad koja ima puno mladih igrača, kaže Vukušić

Hajduk u novu sezonu ulazi bez odigrane službene pripremne prijateljske utakmice. Naime zbog suspenzije HNS-a bijeli su odigrali tek nekoliko zatvorenih trening-utakmica i to ponajviše međusobno, ali su na drugoj strani bili neatraktivni suparnici. To brine trenera Mišu Krstičevića  i igrače što je na presici priznao kapetan Ante Vukušić uoči prve utakmice 2. pretkola kvalifikacija za plasman u Europsku ligu:

Gradsko vijeće potvrđuje Brbića
Nadzorni odbor Hajduka na sjednici koja je održana prije desetak dana izabrala je Marina Brbića za novog predsjednika. Budući da je Grad Split vlasnik Hajduka, na sjednici Gradskog vijeća u srijedu trebala bi biti potvrđena odluka NO-a bijelih čime bi Brbić službeno trebao postati novi predsjednik.

- Najveći problem je što smo mi sami sebi enigma. Zatvorene trening-utakmice nisu mogle pokazati koliko stvarno može ova momčad koja ima puno mladih igrača. Dvoboj sa Skontom  trebao bi pokazati koliko se može očekivati u novoj sezoni, bez obzira na sve probleme  trebali bismo preskočiti Skonto, rekao je Vukušić.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.