Ante Vukušić raskinuo ugovor s Pescarom, Hajduk ne iskazuje interes za bivšeg napadača

Četvrtak, 15. listopada 2015. 09:52 Napisao/la  I. J.

Splićani sa puno optimizma dočekuju nastavak prvenstvene utrke, Dinamo im u ovom trenutku bježi samo jedan bod

Ante Vukušić raskinuo je ugovor s Pescarom, novi klub traži kao slobodan igrač.

Vukušić je iz Hajduka otišao 2012. godine za 3,8 milijuna eura. Nije se naigrao u Pescari, bio je na posudbama u Lausanni i Beverenu.

U Hajduku za sada ne spominju mogućnost Vukušićeva povratka.

Pauza je dobro je došla treneru Hajduka Damiru Buriću da osvježi momčad pred završnicu prvog dijela sezone. Na raspolaganju je imao sve igrače osim reprezentativnog čuvare mreže Lovre Kalinića, te mladog reprezentativca U-21 Andrije Balića.

Splićani sa puno optimizma dočekuju nastavak prvenstvene utrke, Dinamo im u ovom trenutku bježi samo jedan bod što navijači bijelih ne pamte već godinama.

U nedjelju Hajduk gostuje u Koprivnici gdje ih čeka dvoboj sa Slavenom Belupom, to im je uvijek bilo jedno od najtežih ako ne i najteže gostovanje. Trener Burić ne može računati na ozlijeđene Ohandzu, Nižića i Pejića kojima se priključio Velazguez, koji je zadobio ozljedu ligamenata koljena lijeve noge.

Unatoč ozljedama na Poljudu su svi odreda optimistički raspoloženi, vjeruju da se kući mogu vratiti sa sva tri boda. Pobjeda im je gotovo imperativ.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.