DOZVOLA PREDSJEDNIKA HAJDUKA

Ahmad Sharbini trenira s Istrom 1961

Ponedjeljak, 23. srpnja 2012. 16:17 Napisao/la  I. Vranić

Ahmad Sharbini još uvijek nije potpisao ugovor s novim klubom

Ahmad Sharbini počeo je trenirati s Istrom 1961 iako ugovor još uvijek nije potpisao. Stariji Sharbini dobio je dozvolu novog predsjednika Hajduka Marina Brbića, napadač Hajduka smije trenirati s Istrom dok se ne potpiše raskid ugovora. Prema najavama, Istra 1961 i Ahmad u utorak bi trebali potpisati ugovor.

Ahmad tjednima dogovara način raskida ugovora, riječ je o klasičnoj kompenzaciji: slobodni papiri za smanjenje ili oprost klupskog duga! Sada je Ahmadu najvažnije da konačno počne igrati, protekle tri sezone u Hajduku neće pamtiti po dobrom.

Braću Sharbini Rijeka je 2009. godine prodala Hajduku za rekordnih 2,3 mil eura neto. Anas je otišao s Kantride s reputacijom najboljeg mladog igrača Hrvatske, Ahmad kao najbolji strijelac (71) Rijeke u HNL. Anas nije razvio svoj talent, Ahmad uopće nije igrao.

Od kada su otišli iz Rijeke braća Sharbini nisu igrački napredovali. Ponovo su na početku: Anas vjerojatno u Saudijskoj Arabiji, Ahmad u Istri 1961. Ahmadu Sharbiniju je Istra 1961 peti (Rijeka, Al Wahda, Luzern, Hajduk) klub u karijeri, standardno je igrao samo u Rijeci.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.