Ahmad Sharbini: Ne događa se ništa posebno, moram odabrati klub u kojemu ću igrati

Petak, 11. svibnja 2012. 10:16 Napisao  I. V.

U Hajduku su odlučili pomladiti momčad, a naši ugovori klubu su postali veliko financijsko opterećenje, kaže Ahmad Sharbini

Medijska strka oko braće Shabrini zbunjuje i one upućenije u stanje stvari. Negdje u rasponu priče da  su braća ispostavila astronomski račun koji će Hajduka stajati blokade računa do priče da je predsjednik Hrvoje Maleš ovih dana s ocem Jamalom dogovorio sve što se trebalo dogovoriti, smjestila se jednostavna životna priča kakvih u Hajduku ima napretek:

- Stvorila se velika medijska priča ni oko čega. Normalno smo klubu ispostavili račun za plaće, isto kao i svi drugi igrači,  ne znam zašto se to prezentiralo na drugačiji način. Ne događa se ništa posebno, kaže Ahmad Sharbini.

Odavno se zna da su braća Sharbini na izlaznim vratima Poljuda, odlazak iz Hajduka postalo je tehničko pitanje s obzirom na financijske poteškoće:

- Igramo zadnju utakmicu protiv Lokomotive, nakon toga ćemo na odmor i vidjeti što dalje. U Hajduku su odlučili pomladiti momčad, a naši ugovori klubu su postali veliko financijsko opterećenje, kaže Ahmad, koji se za razliku od Anasa nalazi u specifičnoj situaciji budući da se nije naigrao u Hajduku:

- Imam 28 godina, u naponu sam snage i željan dokazivanja. Želim igrati! U Hajduku nisam igrao koliko sam očekivao. Nešto sam krivac ja, a nešto su krivci drugi. Nisam ni dobio pravu priliku. Sada moram odabrati klub u kojemu ću se dokazati, kaže Ahmad.

O eventualnom povratku na Kantridu Ahmad je saznao iz medija:

- Nisam o tome ni s kim razgovarao. Sigurno da je Rijeka na posebnom mjestu u mom životu. Rijeka mi je dala puno, mislim da sam i ja Rijeci dao dosta. Ali ponavljam, ništa još ne znam što se tiče novog kluba, zaključuje Ahmad Sharbini.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.