Ahmad raskida ugovor i vjerojatno odlazi u Istru 1961, Anas odlazi u Njemačku na pripreme

Utorak, 26. lipnja 2012. 17:36 Napisao/la  Ivan Jelić

Klub mi duguje nekoliko plaća, želim se razići s Hajdukom na što bezbolniji način za klub i za mene, kaže Ahmad

 Ahmad i Anas Sharbini na izlaznim su vratima Hajduka.  Ahmad bi  trebao do kraja tjedna raskinuti ugovor s bijelima:

 

- Budući da trener Krstičević ne računa na mene odlučio sam napustiti Hajduk. Trenutno sam u razgovorima sa čelnicima kluba oko načina sporazumnog raskida ugovora. Klub mi duguje nekoliko plaća, želim se razići s Hajdukom na što bezbolniji način za klub i za mene, kaže Ahmad.

 

Budući da Rijeka nije uspjela dovesti Bjelanovića povratak na Kantridu je jedna od opcija, iako se čini da je u ovom trenutku Ahmad bliži potpisu za Istru 1961. Splićani bi Puljanima dali Ahmada ako Kamerunac Belle dođe na Poljud.

 

Anas se javio klubu i izrazio želju da se priključi suigračima na pripremama u Njemačkoj. Želio bi igrati u kvalifikacijama za Europsku ligu, pomoći bijelima na početku novog prvenstva. Prva opcija i dalje je odlazak u inozemstvo. Na Poljudu čekaju konkretnu  inozemnu ponudu. Ljetni prijelazni rok traje do 31. kolovoza, Hajduk ima vremena Anasa prodati u inozemstvo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.