ODLAZAK ILI EKSHIBICIJA

Ćiro Blažević najavio kraj trenerske karijere

Ponedjeljak, 07. siječnja 2013. 16:58 Napisao/la  SC

Neću se vratiti u Zagreb. Neki dogovori se nisu ispoštovali i preko toga ne prelazim, objasnio je Blažević

Trener svih trenera, 78-godišnji Miroslav Ćiro Blažević, izjavio je da će završiti karijeru, iako se pojavila informacija da će se ipak vratiti na klupu Zagreba. Nakon prekida suradnje sa Zagrebom, bivši izbornik Hrvatske, BIH, Irana i olimpijske reprezentacije Kine, nedavno se sastao predsjednikom Zagreba Draženom Medićem i činilo se da su nesporazumi izglađeni, ali sam Ćiro tvrdi suprotno:

- Neću se vratiti u Zagreb. Neke moje izjave su vjerovatno pogrešno shvaćene i razočaran napuštam Zagrebello. Bio sam sjajno prihvaćen, imao sam odličan odnos sa predsjednikom Medićem, ali se neki dogovori nisu ispoštovali i preko toga ne prelazim, objasnio je Blažević.

Najveće je pitanje hoće li legendarni stručnjak ovoga puta ispuniti svoje najave. Sam Blažević je istaknuo da mu ne smetaju financijske poteškoće, već da se radi o nekim načelima.

- Nespretno sam reagirao predstavljajući se kakav nisam. Nije sve u novcu, već u danoj riječi, obećanju i dogovoru. Preiskusan sam, a svoj dio dogovora sam ispoštovao. Nisam negativac u ovoj priči , naglasio je Blažević, koji je dodao kako je došlo vrijeme za mirovinu.

- Nažalost, ovo je kraj. Završiti ću svoju trenersku karijeru, iako znam da nikada nisam bio bolji trener nego danas, u to sam siguran, zaključio je Blažević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.