Zvonimir Boban: Za Davora sam vezan najdivnijim emocijama, ali potpuno suprotno razmišljamo i živimo

Nedjelja, 12. veljače 2017. 11:03 Napisao/la  SC

Pomoći našem nogometu može samo HNS koji je za to i zadužen. FIFA, kao i UEFA, uvijek će podržati bilo koju reformu za dobro hrvatskog nogometa, kaže savjetnik predsjednika FIFA-e


Zvonimir Boban postao je savjetnik predsjednika FIFA-e Giannija Infantina.

Na pitanje postoji li veza između njega i HNS-a otkada je postao savjetnik, Boban je ovako odgovorio:

- Normalno da postoji, iako nije na razini koja bi bila normalna za ljude koji su cijeli život bili dio iste ljubavi, iste igre, istih zastava. Za Davora Šukera vezan sam najdivnijim emocijama koje ne dam, a s druge strane potpuno suprotno razmišljamo i živimo mnoge stvari. I to mi je žao. Svejedno, uvijek ću biti tu, kako za njega, tako i za bilo koga iz našeg nogometa. Nitko iz Hrvatske ni iz hrvatskog nogometa ne može biti privilegiran jer tako se ponašam sa svima, ali da bi srcu bilo draže, pa jasno da bi.  Pomoći našem nogometu može samo HNS koji je za to i zadužen. FIFA, kao i UEFA, uvijek će podržati bilo koju reformu za dobro hrvatskog nogometa. Dojam je da se živi dan za danom i da nitko ne razmišlja o strategiji i njegovu pravom razvoju na svim razinama. Od infrastrukture, nogometnih škola do bolje lige i boljih klubova, rekao je Boban za Sportske novosti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.