Zoran Mamić: Nije mi jasno zašto nema VAR-a u grupnoj fazi

Četvrtak, 22. listopada 2020. 23:58 Napisao/la  SC
Zoran Mamić
Zoran Mamić

Dinamo i Feyenoord odigrali su utakmicu bez pogodaka, Livaković je obranio penal, Dinamovi igrači smatraju da su zakinuti za nedosuđeni penal:

- Teško mi je komentirati penal, ali Ademi kaže da je kazneni udarac, 300 posto. Nije mi jasno zašto nema VAR-a u grupnoj fazi, ali takva je odluka s više instance. Ulazak u utakmicu? Imali smo dosta igrača koji su prvi put igrali ovakve utakmice, od Jakića, Majera, Kastratija, nismo se dobro snašli, u nastavku smo bili bolji, na kraju je to realan rezultat. Nisam htio Jakića prije vaditi, iako je možda postojao razlog za to. Međutim, treba mladim igračima dati podršku, momčad mu je dala podršku u poluvremenu, Jakić je dobar igrač, pokazao je to već dosad i nisam ga htio odmah mijenjati. Najzadovoljniji sam kako smo se vratili u utakmicu, veseli me ulazak igrača s klupe, donijeli su još puno kvalitete. Postojala je ideja da igraju Gavranović i Petković u nastavku, ali Gavro je osjetio mišić, nismo htjeli riskirati, kazao je trener Dinama Zoran Mamić.

Slijedi utakmica protiv CSKA:

- Ne bavim se računicom, ovo je prva utakmica, svi smo jednaki i krećemo s istih pozicija. Sad je najvažniji Šibenik u nedjelju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.