KRISTIAN FUĆAK Znam da nisam došao kao zvučno pojačanje, nadam se da ću pridonijeti ekipi u osvajanju naslova prvaka

Subota, 29. siječnja 2022. 09:26 Napisao/la  SC

Osijek u subotu (15) u Gradskom vrtu igra protiv Slavena Belupa,  bivši napadač Orijenta 1919 trebao bi debitirati u prvoj ligi

Kristian Fućak (Osijek)
Kristian Fućak (Osijek)

Kristian Fućak po dolasku iz Orijenta 1919 u pripremnim utakmicama prometnuo se u napadača Osijeka koji bi u nastavku sezone mogao postati iznenađenje HNL-a.

- Mi smo u Kristianu dobili igrača za prvih jedanaest, to neka svima bude jasno! On to pokazuje na svakom treningu i u svakoj utakmici, možemo biti sretni što je s nama, kazao je Nenad Bjelica nakon utakmice protiv drugoligaša Haladasa

- Odmah po dolasku sam rekao kako ću dati sve od sebe, pa gdje me to odvede. Znam da nisam došao kao zvučno pojačanje, ali kroz rad kakav trener Bjelica ima mislim da mogu puno napredovati i nadam se da ću pomoći momčadi, što je najbitnije. Nadam se da ću pridonijeti ekipi u osvajanju naslova prvaka, kaže Fućak za Sportske novosti.

Otkada je odjenuo dres Osijeka stalno dobiva komplimente:

- To je, naravno, jako lijepo čuti. Ostao sam iznenađen nakon te izjave. Na meni je da ostanem ponizan i radim još više nego što sam radio do sada i naravno da mi je to jedan veliki motiv za dalje. Pokušat ću to iskoristiti i ne razočarati. Svakome prija pohvala, a ja moram ostati koncentriran na rad. Ako tako bude, ako stvarno budem Osijekovo tajno oružje, onda nitko neće biti sretniji od mene. Kada gledaš na televiziji, vidiš da su to sve vrhunski igrači, a sada kada sam s njima vidim da su to sve i odlični, normalni dečki. Nitko ne odskače, to je sve jedno društvo, zdrava okolina, koja svakom igraču može dobro doći, poručio je Fućak.

Osijek u subotu (15) u Gradskom vrtu igra protiv Slavena Belupa, Fućak će u 21. kolu izvjesno debitirati.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.