Žestoka tučnjava u Vukovaru, sukobile se skupine Bad Blue Boysa i Grobara

Četvrtak, 18. lipnja 2020. 23:12 Napisao/la  SC

Bilo je strašno. Tuklo  se njih 20-ak. Imali su i palice i baklje. Neki su bili svi krvavi i ležali, prenosi Večernji list izjavu svjedoka tučnjave

Žestoka tučnjava u Vukovaru, sukobile se skupine Bad Blue Boysa i Grobara

Bad Blue Boysi i Grobari žestoko su se obračunali u Vukovaru, javlja portal 24sata.

Sukob navijača Dinama i Partizana potvrdio je za 24sata glasnogovornik PU Vukovarsko-srijemske, policija je brzo intervenirala, uhićeno je oko 25 osoba, traje potraga za ostalim sudionicima u sukobu.

Tučnjva je počela oko 19 sati, 24sata je objavio video snimku sukoba.

Prema neslužbenim informacijama do sukoba je došlo nakon što je skupina navijača Partizana verbalno napala jednog Hrvata, koji se šetao sa suprugom i djetetom.

Nakon toga su se potukli, a onda su se pojavili navijači Dinama.

Budući da BBB organizira turnir u Vukovaru, policija je bila spremna za ovakve intervencije.

Nedavno su dvojicu mladića srpske nacionalnosti napali navijači Dinama.

- Bilo je strašno. Tuklo  se njih 20-ak. Imali su i palice i baklje. Neki su bili svi krvavi i ležali, prenosi Večernji list izjavu svjedoka tučnjave.

- Prava je istina u svemu tome da su neki od srpskih navijača na ulici prijetili jednome od vođa vukovarskih BBB-a koji je šetao sa djetetom. Ubrzo poslije organizirali su se i jedni i drugi i krenula je tučnjava. I jedni i drugi su bili spremni. U tučnjavi su korišteni teleskop palice, bokseri… Jedan od ozlijeđenih je dobio teleskopom u glavu. Tu je bilo 40-ak osoba i sve ovo je još i dobro završilo. Činjenica je i da su tu bila samo dva policajca i da je interventna došla tek poslije tako i da te policijske priče ne stoje, izjavio je za Večernji list jedan navijač.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.