ZDRAVKO MAMIĆ NA HTV-u

Pozivam Jovanovića da podnese ostavku!

Srijeda, 28. ožujka 2012. 21:06 Napisao/la  SC

 Da sam ministar znanosti, obrazovanja i sporta, ponašao bih se pristojnije i uljuđenije, kaže Mamić

Izvršni predsjednik Dinama, Zdravko Mamić, gostovao je u emisiji In Medias Res na HTV-u. Mamić se uglavnom osvrnuo na posljednje medijske istupe ministra Željka Jovanovića.

- Pozivam gospodina Željka Jovanovića neka podnese ostavku! Prvo, da sam ja ministar znanosti, obrazovanja i sporta, ponašao bih se daleko pristojnije i uljuđenije. A on je potpuno nekompetentan, zato neka da ostavku. Taj čovjek je bacio ljagu na sedam posto muškaraca i 1600 klubova u Hrvatskoj, rekao je u uvodu Mamić.

- Osobno, nikada nisam s njim razgovarao, čak ga nikada nisam ni vidio, a on je izrekao toliko laži o meni, mom klubu, svima nama da je to nevjerojatno. Dinamo je platio 186 milijuna kuna poreza, ako to nije dovoljno, onda ne znam što je. Dajte, pa mi smo u Hrvatsku donijeli preko 100 milijuna eura. Valjda to zaslužuje respekt.Niti sekunde nismo bili blokirani, ni Dinamo ni Hrvatski nogometni savez, a stalno nas istražuju nekakvi uskoci, troskoci i ne znam tko sve ne...

- Poruka koju Jovanović šalje mladeži je iznimno loša. Pa, zamislite što bi se dogodilo da ja kažem kako je u njegovu ministarstvu močvara, kao što je on to rekao za nogomet?! Neka prvo očisti u svom dvorištu, a onda neka drugima dijeli lekcije.

- Svima se, po ne znam koji puta, ispričavam zbog svega lošega što sam ikada rekao. Ali, morate znati, to je krik očajnika, moji ispadi su zapravo posljedica nemoći. Više od dvije godine se po Zagrebu pojavljuju poruke u kojima se traži moja eliminacija; Ubij Mamića, Mamiću čakija ti ne gine i tome slično. Na stadionu vrijeđaju mene, moju djecu, obitelj, majko, a nisam baš vidio da je netko stao u moju obranu. Bilo je fizičkih napada, prijetnji, posljednji puta tako neštose dogodilo prošlog vikenda, kada su napali moga brata zorana. Napali su i mene, njih nekoliko, a kada sam uletio među njih, onda su moljakali da im ne napravim ništa. Ne, ne treba mi to, ali imam odgovornost, a usto sam vrlo opasan u samoobrani, iako nikada nikoga nisam fizički napao, zaključio je Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.