Velimir Zajec bi navijao za Panathinaikos da igra s Hajdukom

Srijeda, 21. veljače 2024. 18:51 Napisao/la  SC
Velimir Zajec
Velimir Zajec

Velimir Zajec komentirao je izjavu Roberta Jarnija da će navijati za Betis u eurospkoj utakmici protiv Dinama u radijskoj emisiji HR2 Homo Sapiens kod Željke Ogreste.

"Nažalost, Jarni je tu ispao ne prepametan, neću ga podcjenjivati, nije mu to trebalo, neću ni grde riječi upotrebljavati jer svatko može pogriješiti, a on je shvatio da je pogriješio. Ti si Hrvat. Kad Hajduk igra vani, ja navijam za Hajduk. Jedino ako bi igrao s Panathinaikosom, onda bih vjerojatno navijao za Panathinaikos jer sam od njega dobio kruh. Ja ga shvaćam, malo se zaletio, zapravo puno se zaletio, nije mu to trebalo. To je hrvatski klub i ti moraš navijati za naše kaj god da je", rekao je kandidat za predsjednika Dinama Velimir Zajec.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.