HRVATSKI NAVIJAČI ŠKABRNJI

Humanitarnom akcijom izgrađeno dječje igralište

Ponedjeljak, 04. lipnja 2012. 14:18 Napisao/la  SC

Dječje igralište izgrađeno je od priloga članova hrvatskih navijačkih udruga i njihovih prijatelja

 

 

Koordinacija hrvatskih navijačkih udruga završila je humanitarnu akciju "Hrvatski navijači Škabrnji" u sklopu koje je izgrađeno dječje igralište u Škabrnji. Humanitarna akcija pokrenuta je krajem rujna 2011. godine, hrvatske navijačke skupine prikupljale su sredstva za izgradnju dječjeg igrališta prodajom prigodnih majica i drugih rekvizita s motivom akcije "Hrvatski navijači Škabrnji". Prodaju su organizirale hrvatske navijačke udruge u svojim gradovima.

 

Dječje igrališta koje se nalazi se u sklopu vrtića Škabrnja, izgrađeno je od priloga članova hrvatskih navijačkih udruga i njihovih prijatelja, u iznosu od 65.037,50 kn.

 

Prije odlaska na Europsko prvenstvo, hrvatski navijači okupili su se 3. lipnja u Škabrnji. Svečanost završetka humanitarne akcije započeta je paljenjem svijeća na spomen obilježju masovne grobnice, te zajedničkim polaganjem vijenca i odavanjem počasti žrtvama srpske agresije. Otvorenju igrališta, te otkrivenju prigodne spomen ploče prisustvovali su predstavnici hrvatskih navijačkih udruga.

 

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.